U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):
 

 Re - My Masszázs

 

A Re-My masszázs kialakulása és első alkalmazása 1985-1986 évre nyúlik vissza. Horváth Tibor Reiki Mester akkoriban a Reiki és a szorosan hozzákapcsolódó egyéb "misztikus", az akkori ember számára megmosolyogtató dolgok kombinációjából és sok gyakorlati tapasztalattal dolgozta ki ezt a masszázs fajtát.

A Re-My Masszázs alapja a Reiki kezelések sora, a csakrakezelések, fényterápiás színterápia, valamint a gyakorlati svéd masszázs és talp masszázs ötvözete.

 

A Reiki kezelésről

A kezelt személy egy tiszta csatornán át jut energiához, így semmit nem vesz át a kezelő, gyógyító személyes energiájából.
Ha kialakul a kezelési szándék és a kezek az adott testre / test fölé kerülnek, az energia máris magától áramlik, nincs szükség a kezelést végző személy feszült figyelmére. A reiki minden egyes emberre egyéni hatást fejt ki, mindig a kezelt személy szükségletei határozzák meg.

A reiki kezelés formája minden egyes kezelést végzőnél más és más, kicsit eltér, de a kezelés központjában
- a test problémás, vagy fájdalmas része
- másrészt a hormonrendszer áll.
- sorra vesszük a mirigyeket. Ezek szabályozzák a hor­monok termelődését, a testben ezeket a mirigyeket az idegsejtek stim­ulálják.

- a test az idegrendszerrel az agy közvetítésével kommunikál, s az agy ösztönzi a mirigyeket a homeosztázishoz szükséges hormonok ter­melésére.
- Éteri szinten a hét fő csakra mindegyike megfelel egy belső elválasztású mirigynek.
- így a belsőelválasztású mirigyek rendszere energiaátalakítóként működik az éteri energiaközpontok, a csakrák számára és viszont, a csakrák energiaátalakítók vissza a fizikai test felé a belső elválasztású mirigyek közvetítésével.
- Minden szint kapcsolatban és kölcsönhatásban van egymással.

A reiki nem csupán a test kémiai szerkezetében hoz létre változásokat miközben segíti a szervnek regenerálódását, a szövetek és csontok újra épülését, hanem segít abban is, hogy a kezelt mentális szinten kiegyensúlyozottá váljon.


A reiki kezelés hatásmechanizmusa 
A reiki energia természetes módon együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. Segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket - ez a folyamat elősegíti a betegségek okfeltárását, és az általa való megszabadulást. A betegséget kiváltó ok a gondolkodásban rejlik, ha a gondolkodás nincs szinkronban az ember spirituális vagy isteni természetével. A reiki a tudatosság növelésének eszköze.

 

A Csakra kezelésről


A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent.
Auránk hét fő örvénylő  körből álló energiarendszerrel van  összefüggésben,  melyek  biztosítják szervezetünk energiaáramlását.  Csakráink a  gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású  mirigyekhez kapcsolódnak, ezért harmonikus működésük hozzájárul, hogy egészséges és teljes életet élhessünkMinden csakrának elsősorban biológiai funkciója van. A csakra a fizikai test megfelelő testrészének idegeivel áll közvetlen kapcsolatban. Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal is a szerveket, végtagokat és a sejteket. Ha a test egy területén például egy szerv aktivitása által energiatöbblet keletkezik, akkor a megfelelő csakra a környezetbe vezeti el a fölösleges energiát. Ha a táplálékláncon át valamilyen okból megszűnik a test energiaellátása, az ember a képes bizonyos ideig a csakrákon keresztüli energiaellátás segítségével is tovább élni. Ezzel szemben a csakra nem képes a tevékenységét teljes mértékben beszüntetni. Egészen lassú mozgásban marad, és a megfigyelő azt gondolhatja, hogy teljes nyugalomban áll.Ha egy csakra teljesen leállna, úgy körülbelül 3 percig tartana, amíg a fizikai testnek a csakrán át energiával ellátott sejtjei meghalnának.

Ellenben lehetséges az, hogy a csakrák energiafelvétele akadályoztatva van. Mivel az energiafelvétel során az energiánkat a fákkal, növényekkel, állatokkal, ásványokkal és más emberekkel kicseréljük, illetve energiát veszünk fel tőlük, egy nagyvárosi ember érezhetően befolyásoltnak tekintheti energiaellátását

Gyors feltöltődés, nagyon pihentető, nyugtató, stressz-oldó.

 

 
A Színterápiáról

A szanterápia a csakrakezelésekhez szorosan kapcsolódó adott fény hullámhosszal /színnel/ lila, kék, zöld, sárga, narancs, piros színekkel a test megfelelő területeinek kezelése.
A Svédmasszázs és a Talp masszázs a masszázsra leginkább jellemző fogásokat alkalmazza.

A Re-My masszázs így egy átlagosan minimum 60 perc vagy a kezelések hosszától és összetételétől függő, akár 2-3 órás kezelés sor is lehet, természetesen az egyéni igények figyelembevételével.

Jelentkezzen Ön is és kapcsolódjon ki a Re-My masszázsal!
Szívesen fogadjuk megkeresését. Ha szeretné megtanulni, akkor szívesen várjuk érdeklődését.

univerzumegyetem@gmail.com     20-536 1311  
 
 

 

 


Karácsonyra ajándék Tőlünk!
- 2017.11.17.

Karácsonyra ajándékozzon szeretteinek Reiki kezeléseket, vagy tanfolyamot, masszázst, kezeléseket, vagy bármit ami az oldalunkon megtalálható és ajándékozható! Keressen bennünket e-mailben és szívesen segítünk! univerzumegyetem@gmail.com


Éljen egészségesen! Éljen tovább!