U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!


 

 

 

Az OMW /Oxigen Magnetit Wather/ egy speciális NEM KÉMIAI vegyszerekkel történő kezelésen átesett víz.

 

 

 O M W
Oxigen Magnetic Water
 
A kezdetektől napjainkig
  
Az 1980-as években találkoztam először elképesztő dolgokkal, amikor majdnem minden útfelbontásnál kíváncsiskodva álltam meg és figyeltem, hogy emberek mit dolgoznak a gödörben és élveztem amikor az út közepére nyomja nagy sugárban a szivattyú a vizet.
Ekkor történt, hogy egyszer megfogtam egy érdekes csődarabot. Nem is volt cső, hanem inkább valami megkövült őslény csontjára hasonlított. Mit nézel rajta fiú? Kérdezte meg tőlem az egyik munkás. Ezt a valamit. Válaszoltam hanyag egyszerűséggel, de legszívesebben hazavittem volna azt a valamit. Annyira érdekelt a dolog, hogy utánajártam a dolognak. Volt ott egy emberke aki olyan főnök fajtának nézett ki. Értelmesen irányította a munkálatokat és az Ő kezében is egy ilyen darab micsoda volt. Valamilyen nagyon bonyolult szakszavakkal kommentálta mit lát ezen a valamin.
Ha bárki a városban látta volna akkor, hogy milyen csövön kapja az ivóvizet, biztosan nem ivott volna többet csapvizet!
A szakember szerint volt benne alga, vízkő, vas, mangánoxid lerakódás és ráadásul azbeszt nyomócső volt amin a víz érkezett ami már magában is rákkeltő anyagokat tartalmazott.
Nos ekkor jöttek az első gondolataim ezzel kapcsolatban, hogy hogyan lehetne mindezt megelőzni, illetve a csapból történő kifolyás után, vagy az épületbe lépéskor megtisztítani.
A végzettségem az Irányítástechnikai műszerész. Annak idején tanulmányaim alatt rengeteget foglalkoztunk a vízrendszerek, levegőrendszerek és áramlástechnikával. Valahogy ez is inspirált arra, hogy komolyabban foglalkozzam az üggyel. Sajnos akkor ez a nagy fellángolás ellaposodott mert jött a kötelező katonaság és utána a Főiskola, majd maradt az oktatói munka a Főiskolán.
Teltek múltak az évek. Egy teljesen véletlen folytán meghívást kaptam egy egészséges életmóddal kapcsolatos előadásra, ahova örömmel mentem, mert megcsillant a szemem, ugyanis az ivóvíz hatása a szervezetre című előadás is szerepelt benne. Nagyon élveztem és rengeteget beszélgettünk a fórumon az előadás után. Itt volt ismét az a pillanat amikor eldöntöttem, hogy ismét foglalkozom a dologgal. Ekkor már 1990-et írtunk. Fejlődött minden, főleg az ivóvíz szolgáltatás minősége és ekkor estem bele a �szuper tiszta Víz� gyártásának őrületébe.
Megint egy időszak ami őrület volt számomra. Először is összeszedtem az összes forgalmazott ásványvíz paraméterét. De itt kizárólag csakis a jelenlegi szóhasználattal �csendes� érdekelt, tehát a buborékmentes természetes.
Elkezdtem geológiai ismereteket tanulni. Minden ismerősöm elővettem aki ezzel foglalkozik és tudott valamit a témával kapcsolatban. Mivel 1979-től rádió amatőrködöm teljes erőbedobással, felvetődött a rádióhullámok és a mágneses tér hatása a vízre gondolat.
Ismét kutatómunka. A természetben előforduló vizek egy körforgás eredményeként lesznek kitermelhetők mint ivóvíz. Az élő forrásvíz a föld belsejében, gyomrában 0.05 Gauss mágneses erővel van feltöltődve a természetes bolygó mágnesességre jellemző erővel.
Mint tudjuk a földet rádiófrekvencia, illetve rezonancia szerint a 7.5 Hz rezonancia jellemzi, ami megfelel az emberi test rezonanciájának.
Mint tudjuk, ha valamit kiemelünk egy adott térből és az nem erősebb, vagy ugyanolyan térbe kerül, veszt energiájából, tehát itt beszéljünk vitalizáló éltető hatásról. Tehát a kitermelt víz veszt éltető hatásából. Eleve a kitermelés helyén a kitermelés miatt megváltoztatják az eredeti természetes adottságokat, megbontják a kialakult egyensúlyt. A kitermelés során rengeteg elektromos gépet, szivattyút alkalmaznak, sok külső szennyeződés kerül bele, sok belső ásványi kapcsolat megváltozik. Mondhatjuk úgy is hogy oxidálódik a víz. Igazából ez nem a legjobb kifejezés, de hasonlítsuk a vashoz. Egy kész vas munkadarab, ha vizet kap berozsdáll. Ha a víz a földből a zárt térből, vagy netán egy nyugodt fekvésű tóból, víztározóból kikerül, megváltozik. Ezek a változások minden esetben hátrányos tulajdonságokban jelentkeznek.
A sokéves otthoni konyhában végzett kutatásaim lényege, hogy a víz poláros alkotó molekuláinak a térbeli szerkezete megfelelő térerősségű mágnesekkel megváltoztatható.
Anatómiai ismereteket kellett szereznem, hogy az emberi test hogyan dolgozza fel a vizet, illetve melyek azok a szervek amik a legjobban víz függőek és mik azok a tulajdonságai a víznek amikkel befolyásolható a szervezet jótékony irányba.
Az emberi test durván 70%-a víz. Tehát ebbe az összetételbe bizonyosan be lehet avatkozni. Ugyanis ez a nagy mennyiségű alkotórész egy állandó raktározó és szállító pálya szervezetünkben. Szállítja az oldott anyagokat, oxigént, sókat stb. Szabályozó rendszerünkben nagy feladata van a kiválasztásban.
A kísérleteim során bebizonyosodott, hogy a mágnesesen kezelt víz, természetesen az egyéb kezelési funkciókkal összességében, sokkal jobban beépül a szervezetbe, szinte folyékonyabb, selymesebb lesz, jobban oldja a sókat, a kalcium és egyéb anyagokat. Kísérleteim során bebizonyosodott, hogy idővel a lerakódott vízkövet is feloldja. A szervezetben meggyorsítja a vér oxigénellátását és szállítását. A kezelt víz az OMW egy oxigénnel dúsított víz. Segít a bőr regenerálódásában, valamint sebek stb. gyógyulásában. Természetesen az OMW egy olyan víz, ami rendelkezik az adott vízterületről származó ásványi anyagokkal, de mentes minden baktériumtól és egyéb vegyi anyagtól mint klór stb.  Természetesen sok kísérletnek és tesztelésnek kell még következnie ami bebizonyítja a jótékony hatást.
A nem emberi szervezetre kifejtett hatást több esetben is gyakorlati kísérletekkel támasztottuk alá. Elsőként a csírakísérletekkel. Csapvízben és az OMW-ben csíráztattunk magvakat. Az OMW többszörösen lekörözte a csapvizet. Többféle növénykultúrát locsoltunk szintén csapvízzel és OMW-vel. Látható és látványosan látható különbségeket tapasztaltunk. Paprikapalántáknál OMW-nél gyorsabb növekedés, sokkal egészségesebb növénytest, üdébb, zöldebb levélzet és nagyobb színesebb termés. Virágok esetében sokkal tömöttebb szebb virágzat, nagyobb növénymagasság.
Fantasztikus és látványos az a kísérlet amikor több kiürült Colás átlátszó palackba tettünk egyszerű csapvizet és OMW-t. A sima csapvíztől a pille palackok elszíneződtek, az OMW-től nem. Figyelembe kell venni ebből kiindulva a víz optikai hatását is. Természetesen az OMW-től is egyszer majd kismértékben homályosodni fog, de nagyságrenddel sokszoros időintervallummal később.
Természetesen kísérletek és tesztelések folynak a szépségiparban is ahol kozmetikai beavatkozások alkalmával a magas oxigén telítettség miatt érdeklődnek az OMW iránt. Nem megtévesztés! A víz /H2O/ nem tud még több Oxigén atomot megkötni, de a kezelés folyamán visszakapja szinte teljesen azokat a tulajdonságokat amik a föld mélyében, vagy a jéghegyekben tárolt vizekben vannak. Eltávolításra kerülnek a kémiai anyagok és megszüntetésre a negatív behatások által okozott kellemetlen tulajdonságok!
Gondolják csak most végig ezek elolvasása után, hogyan jut el a víz Önökhöz! Legelőször erős elektromos szivattyúk ragadják ki a földből. Utána a csővezetékek továbbító elektromos szivattyúin megy át. Vegyi kezelések sokasága, elektromos és mágneses mezők, terek sokaságán, külömböző folyamatos hőingadozásokon, idegen és változó frekvenciákon keresztül, végül egy "koszos" csővezetéken a felhasználóhoz vegyszerekkel tele.
 
Minden érdeklődőnek szívesen állok rendelkezésére akár levélben postai úton, az interneten, vagy telefonon.
 
Jelenleg a piramislap és a magnetit kezeléssel, valamint oxigén áramoltatásos telítés és Schumann frekvenciás /élet frekvenciája/ együttesen kezelt víz beszerezhető. Ha szüksége van rá, akkor írjon egy e-mailt, vagy itt a weboldalon a levelezőablakban.
 
 
 
 

Írjon nekünk! Írja meg kérdéseit! Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésére.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Ajándék Tőlünk 2019 I. negyedévre!
- 2019.01.02.

Reiki kezelések, tanfolyamok, masszázs, kezelések, 2019 első negyedévben 15% kedvezménnyel! Keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! univerzumegyetem@gmail.com


Éljen egészségesen! Éljen tovább!