U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!


A KRISTÁLYGOMBA

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik.
Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.
Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, rák, a gyomorbántalmak, stb.
Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is.
Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a. ” Japán kristálygomba ” A fehéres-áttetszõ, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével ” táplálják”. Ettõl intenzív erjedést okoznak és sokasodnak.
Ez a ” Japán kristály” Franciaországban ( és idõközben Németországban is) “Vizikefír” néven terjed. A francia szõlészek ez egészség- és vízjavítás céljára használják.
A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzõk a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fõ alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztõfajok elõfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó.
A beteggyógyításban a kristálygomba, mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus női altesti betegségeknél.
Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitilis, vérszegénység, vérkép problémák, sklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónap alatt gyógyul.
Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni, 2-4 nap alatt eltűnnek.
A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.
Fincsi és egészséges.

Információ, szaktanácsadás, beszerzés, tanfolyam: univerzumegyetem@gmail.comAjándék Tőlünk 2019 I. negyedévre!
- 2019.01.02.

Reiki kezelések, tanfolyamok, masszázs, kezelések, 2019 első negyedévben 15% kedvezménnyel! Keressen bennünket e-mailben vagy telefonon! univerzumegyetem@gmail.com


Éljen egészségesen! Éljen tovább!