U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás





INFRA TERÁPIA

INFRA FAL ALKALMAZÁS

A meleg gyógyító hatását az emberiség már évezredek óta használja számos betegség gyógyítására.
A hő gyógyító hatását alkalmazni lehet:
• Reumatikus jellegű betegségeknél, mint: az izmok, izületek megbetegedései, gerinctáji fájdalmak (hát- és derékfájás, nyakmerevedés, isiász, lumbágó), izületi elváltozások, vállmerevség, csípő- és térdizületi panaszok és az izommerevség létrejöttekor.
• Sportorvoslásban.
• Megfázásos és allergiás megbetegedéseknél: a nátha, melléküreg- és egyéb gyulladások, légúti megbetegedések, hörgőasztma és a krónikus hörghurut állapotában.
• A természetgyógyászatban: méregtelenítéskor.
• Szépségápolásban: ahol a hőmérséklet emelése által a bőr vérellátását javítva megszabadulhatunk a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, így bőrünk lágyabbá, puhábbá válhat.
• Speciálisan alkalmazható tüdő, gyomor, bélrendszeri, nőgyógyászati panaszok esetén, Gerinc, ízületi panaszoknál.
Az infra fal mélyrehatoló infravörös melege, fénye ellazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. A kellemes meleg kitágítja a hajszálereket, melyek így hatékonyabban látják el a szöveteket oxigénnel és tápanyagokkal.
Az infra fal által keltett meleg, behatol a szövetekbe, izmokba, ezáltal fokozza a véráramlást, tágítja a véredényeket, élénkíti a vérkeringést, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Arcüreg,homloküreg és középfül gyulladás, belső gyulladások kezelésére, de az otthonápolás és egészségmegőrzés területén is hatásos eszköz!
Az infrasugarak behatolnak olyan mélyebb területekre (például kisebb orrüregek), ahová az orrspray már nem jut el, és ott a meleg hatására csökkentik a dugulást, a gyulladás kialakulásának veszélyeit. Az infra fal a teljesítményéből adódóan több mint tízszerese, besugárzási területe több mint a hússzorosa a megszokott infralámpákénak. A sugárzók minőségi Philips gyártmányok. Alkalmazása kényelmes, mert a páciens masszázs ágyon fekszik a kezelés ideje alatt.
A technológia és berendezés egyedi és kizárólagos tulajdonosa az Univerzum Egyetem. Minden jog fenntartva.

e-mail címünk: univerzumegyetem@gmail.com
Telefon: 20-536 1311



Várjuk kérdéseit az Infra terápia alkalmazásával kapcsolatban. Jelentkezzen most! Szívesen vesszük kérdéseit is, amire rövid időn belül válaszolunk.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



Parse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4