U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás


Ezüst Kolloid

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben egy kiválóan működű második immunrendszert hoz létre bennünk. Fertőtlenitő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyitására is, ill. a gyógyulás elősegitésére. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van a szervezetben.

Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló teljesen homogén oldat, melyet megtisztitott vizben oldottak fel. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot. Belsőleg vagy helyileg alkalmazandó.

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek igy hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt deritettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.

Orvostudományilag bizonyitott, hogy az ilyen kolloidszemcse méretű ezüst rendkivül hatásosan pusztitja a baktériumokat, virusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek elpusztitani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. (Dr. Robert O. Becker jelentése, Science Digest magazin, 1978). Emellett igen hatásos csontregenerálü is, 50 %-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegiti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.

Számos orvosi tanulmány irt a kolloid ezüst egyéb gyógyitó hatásáról többnyire fertőző vagy virusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szfilisz, az őzkullancs okozta Lyme betegség stb.esetében, sőt több esetben még a rák ellen is sikeresnek bizonyult: Dr. Robert O. Becker – aki egyszemélyben volt a beteg és a gyógyitó – állitása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak és visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősitették azt az állitást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.

Alkalmazható belsőleg. Allergia, szénanátha esetén, gyorsan megszünteti a megfázsos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, izületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélőskődők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segitő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblitéssel a száj- nyálkahártya és foginypanaszoknál, semlegesiti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borgatásra, külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszertartósitó: gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanitására is.

Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések (pl. lábon), szemgyulladásnál (pl. kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, herpesznél, szemölcsökre, égés-fagyás esetén – az USA-ban a legtöbb égésklinikán csak ezt használják.

Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületek, pattanásokat, szúnyogcsipést.

Beviteli mód
Tünetek

Belsőleg alkalmazva, szájon keresztül

Minden baktérium, gomba és vírus fertőzések esetén! Továbbá: Candida, Lime-kor, influenza, vérhas, tífusz, szifilisz, vörheny furunkulus, tuberkulózis, reuma, külső és belső gyulladások minden fajtája, parazita és gombás fertőzések, krónikus fáradtság stb.

A folyadékot szájban tartva, majd lenyelveKülsőleg alkalmazva

Bőrbetegségek esetén, mint pl.: akne, szemölcs, bibircsók, hajkorpa, herpesz, lábgomba, furunkulus, nyílt és vágott, égési sebek, gyulladások, rovarcsípés. Tehát minden típusú bőr irritáció esetén alkalmazható!

Adagoló spray használata


Gargalizálás és Öblögetés formájában

Száj, ill. torok megbetegedések, mandulagyulladás, száj- ill. szájnyálkahártya gyulladások, fogászati beavatkozások, ill. műtétek utáni öblögetés, fogszuvasodás megakadályozása, általános szájhigiénia.

A folyadékot szájban tartva, majd kiköpve


Orr-spray formájában

Arc-és homloküreg-gyulladások esetén, például orrnyálkahártya gombás, bakteriális és vírusos fertőzései (pl.: herpesz, Stafilococcus Aureus).

Adagoló spray használata


Inhalálás

Asztma, bronhitisz és tüdőpanaszok esetén (pl.: tüdőhörgők bakteriális fertőzése).

Adagoló spray használata


Szemre

Kötőszöveti, szem környéki és szemben található gyulladások esetén. Továbbá kontaklencse használatakor fertőtlenítésre.

Adagoló spray használata


Hüvelyi és végbéli felhasználás

Gyulladások, gombásodás, aranyér és nemi betegségek esetén.

Intimzuhany alkalmazása


További információ és érdeklődés

univerzumegyetem@gmail.com

06-20-536 1311Tisztelt olvasók!
Az Univerzum Egyetem több éves kísérletei és fejlesztései eredményeit kínálja mindazoknak akik valamilyen gyomor, máj, epe, emésztési, bél rendszeri, vagy daganatos megbetegedésben szenvednek.
Kérjük olvassa át oldalunkat, lépjen be minden almenűve és ha valami megtetszik Önnek, akkor írjon bátran. Használja ki a levelező rendszerünket, ami több oldalon is automatikusan megjelenik. De írhat saját levelező rendszeréből is levelet részünkre az univerzumegyetem@gmail.com e-mail címre.
Ha vannak egészségügyi problémái írja meg, bizalmasan válaszolunk!
Kombucha gomba, Kombucha tea, Alma fogyi, valamint bármilyen érdeklődő levelüket is az alábbi e-mail címre küldjék:

univerzumegyetem@gmail.com
Ön is próbálja ki! Írjon nekünk!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4