U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás

A csodálatos BÚZAFŰ

.Ma még csak kevesen ismerik és isszák rendszeresen a búzafûlét, pedig rendszeres használata igen sok betegséget gyógyít, és nagyon jó hatással van szervezetünkre is.

Elsõ kérdés: mi is az a búzafûlé.

A búzafûlé, bio búzából, törkölybúzából készül. Amikor a növény eléri a 14-16 cm.-es magasságot, levágják, és frissen kipréselik a fû levét, így kapunk búzafû lét.

Mi mindenre jó a búzafû:

Méregteleníti a testünket, aki rendszeresen fogyasztja, sokkal kevésbé érzi magát fáradékonynak, tele lesz hirtelen energiával, mivel a sok méreganyagot kiûzi a szervezetbõl. Sikeresen alkalmazzák olyan betegségeknél, mint a rák, a szívinfarktus, vagy a mûtétek után gyógyulásban is.

Ma már olyan sok káros anyag, és szennyezés ér minket, a sok autó, a sok mesterséges adalék az élelmiszerben, hogy egyre több a megbetegedés. A mai kor egyik fõ betegsége az allergia, ami a szervezet védekezõképességét veszi igénybe, a sok mesterséges anyagnak és a sok méregnek köszönhetõ, ilyen pl.: a légszennyezettség is, de az ivóvíz a talaj és a levegõ is tele van káros méreganyagokkal. Ez ellen védekezni, nagyon nehéz, hiába szedjük a mesterséges vitaminokat, hiába mozgunk, a szervezetünk egyre nehezebben dolgozza fel a méreganyagokat, így a megbetegedések száma is egyre több. Ebben segít a búzafûlé, amely a káros anyagok kiürítésével segít leküzdeni a betegséget, még az olyan súlyosat is, mint a rák.

Sajnos egyre kevesebb természetes táplálékot fogyasztunk el, hiszen a reklámok és az élelmiszerpiac, igen sok mesterségez íz és aromatartalmú étellel lát el minket, és a nagy rohanásban inkább ezeket fogyasztjuk és vásároljuk.

A búzafû lé egy igen összetett anyag, amely rengeteg ásványi anyagot, vitamint tartalmazz, és a benne található klorofil is nagyban hozzájárul a jótékony hatásához. Kutatók kimutatták, hogy a klorofil képes a benzingõz és a kipufogógáz káros anyagait is hatástalanítani, és más méreganyagokkal is könnyedén elbánik.

Azáltal hogy tisztítja a méreganyagoktól szervezetünket, vérünk is jobb lesz, ezáltal sokkal energikusabbak és mozgékonyabbak leszünk, és ellenállóbbak a betegségekkel szemben. Kutatások bizonyították, hogy akik rendszeresen fogyasztották, nem voltak náthásak, nem lettek allergiások, és más környezeti hatással szemben is ellenállóbb lett a szervezetük.

És még egy igen különleges alkotóeleme a búzafû lének a folyékony oxigén, amely szervezetünkbe jutva, serkenti az emésztés, javítja az agy mûködését, ezáltal a tiszta gondolkodást, és a sejtek jobb vérellátást is biztosítja. Mivel a folyékony oxigén magukat a véredényeket tágítja ki, ezáltal a vérnyomásban és a szívbetegségekben is hatásos, mivel javul a vérkeringés, és a sejtek vérellátása. Számos kutatás igazolta, hogy a rákos sejteknél a folyékony oxigén igen gyors gyógyulást eredményezett.

A lében található klorofil pedig a szervezet vashiányát és magát a vérszegénységet is megszünteti. Ne feledjük a búzafûlét, nagyon sokan fogyasztják, és kutatók is régóta foglakoznak vele, jó pár éve már. De e mellett a búzafûlé rendszeres fogyasztása, segít a máj és az epe mûködésében is, a benne található choline segít megelõzni a zsírlerakodást, vagyis zsírlebontó hatása is van.

Azáltal hogy kiûzi szervezetünkbõl a méreganyagok nagy hányadát, segít leküzdeni a kellemtelen testszagot, és a szájszagot is. Többen kúraként napi háromszor, de van aki folyamatosan napi 1 alkalommal fogyasztja.

Az egészség benne rejlik. Az Univerzum Egyetem kidolgozta azt a technológiát, ami lehetővé teszi, hogy folyamatosan rendelkezésre álljon ez a csodás anyag. Speciális biotechnológiás termesztés, préselés és fagyasztás. Így a fogyasztónak nincs szüksége az elég sok munkával és piszokkal járó termesztési és feldolgozási műveletre, hanem csak kivesz egy kockát a fagyasztóból, felolvasztja egy kis pohárban és felhörpinti. Akár el is szopogathatja melegebb időben. Tárolni nem szabad sem a frissen préselt, sem a felolvasztott búzafűlét, mert gyorsan bomlásnak indul.

Próbálja ki Ön is! Egészsége az Ön kezében van!

Információ: univerzumegyetem@gmail.com
Önt is érdekli? Írjon egy levelet kérdéseivel! Használja ezt az ablakot!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4