U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás

KÉPEK MUNKÁNK KÖZBEN ÉS ÉRDEKESSÉGEK


Itt láthatóak majd azok a képek amiket a működésünk során készítünk, illetve a tanfolyamokon készülnek. Természetesen várjuk az Önök képeit is.


SAJÁT TÖBB ÉVES KÍSÉRLETEINK EREDMÉNYE!

A hölgyek nagy problémájára a mellek, has, comb, popsi bőrének feszességének és selymes bőrének a megóvása, hogy mindíg minnél jobban tetszenek a férfiaknak! Erre ajánljuk a csokoládé egy speciális formáját a csokoládés felfrissülést! A csokoládés kényeztetést! Nem számít a kor, nem számít a testalkat. Akár több kezeléssel együtt is alkalmazható! Próbálja ki egyszer és többet nem kell beszélni róla! Csak kapjon a következő alkalomra lehetőséget! Tanulja meg a speciális relaxációs lehetőségeket a jobb hatás eléréséhez! Tanulja meg és alkalmazza akár otthon saját magának, de várjuk kozmetikusok, masszőrök jelentkezését is!A csokoládés pakolás csodálatos eredményel büszkélkedik. Ajánljuk mindazoknak akiknek számít hogy a bőrük feszes és puha legyen. Fogyókúrák alkalmával, betegségek alatti és utáni bőrtáplálásra, valamint felüdülésként párosítva többféle masszázsal.
Kozmetikusok, masszőrök és érdeklődők részére tanfolyamot is tartunk.A mellformálás eredményei szemmel láthatóak képeinken. Ajánljuk nézzék meg a kezelések előtti és utáni képeket! A képek a mell kezelések és a has kezelések előtt és után készültek. A képeken 5 kezelés utáni eredmény látható.Mellek képe a kezelések megkezdése előtt 5 héttel.Mellek alakja és formája jól látszik az 5 hetes kezelés után.


Fagyasztott búzafű lé

A fagyasztott alapanyag a KO-FÜ italhoz. Önállóan is kiválóan alkalmazható. Alapanyaga a búzafű leve. A búzafű levét a préselés után azonnal fel kell használni vagy lefagyasztani, ugyanis a fehérje bomlásnak indul és elveszti jótékony hatását.


Bio répalé fagyasztott kocka

A 100%-os préselt bio répa lé. A vegyszermentesen termelt és megtisztított répát a speciális présgéppel kipréseljük és a kinyert lét azonnal fagyasztjuk. A fagyott kocka alapanyagul szolgál a KO-FÜ és más természetes alapanyagokból felépülő italokhoz.


Összetett tartalmú fagyasztott kocka

Összetett fagyasztott kocka. A KO-FÜ ital egyik alapanyaga. Tartalmaz répalét, valamint a frissen préselt búzafű lét. További változataiban kombucha valamint gyógynövények adják az összetételt. Ezek összetétele szigorúan titkos. Azonban bárki számára biztosítunk akinek szüksége van rá. A több összetevőt tartalmazó kockákat javasoljuk 0.5 - 1 deciliter gyümölcslében feloldva fogyasztani.


Teljes csokoládés test kezelés

A kezeléseket teljes testfelületre is ajánljuk az egységes bőr megőrzése érdekében. Így a teljes testkezeléseknél folyamatosan és egységesen biztosítható a bőr egyenletes karbantartása.


Korhatártól függetlenül alkalmazható

A csokoládés és mézes testkezelések korhatártól függetlenül alkalmazhatók. Biztosítják az alkalmazott alapanyagok által a bőr táplálását és a bőr folyamatos regenerálását. Sokkal egészségesebbek és hatásosabbak a csokoládés és mézes kezelések, mint a szintetikus kémiai anyagokat tartalmazó testápolók.


Többféle fájdalom csillapítása, betegség gyógyítás

Egyes belgyógyászati és nőgyógyászati panaszok megszüntetésére, valamint gyógyítására is sikeresnek bizonyult a különböző mézes, csokoládés pakolás, valamint masszázs. Több esetben fájdalomcsillapító, regeneráló és bőr karbantartó.

Természetesen a külső test karbantartásokat hatásosan kiegészíthetjük az egyéb kezelésekkel is, amit egyénre szabottan végezhetünk.

Tekintsék meg a Kombucha, Kombínó, KO-FÜ, Búzafűlé, Bio répalé, Krisztálygomba stb. témákkal foglalkozó írásainkat.
Alkalmazásukra jelenleg is sok referencia és kiváló vizsgálati eredmények vannak.A lebogyózott /szár nélküli/ szőlőszemekből, közel 30-35 Tonnás nyomással kipréselődik a szőlőlé. Ebből lesz a finom egri bor.A kipréselés után és az anyag kis pihentetését követően rendelkezésre áll alapanyagunk. Mi kimondottan egy föld területről és egyfajta szőlőt használva készítjük a teljes beltartalmi kiőrlésű anyagokat.A gyógyító szőlő előkészítése.Szőlő mag a tartalmi elemek szétválasztása után, szárítás előtt!
Nincs kivonva belőle a szőlőmag olaj!!!Teljes beltartalmi értékű /Szőlő mag, hús/ szárításra előkészítve.Teljes beltartalmi szőlőmag-hús a szárítás és őrlésre előkészítés előtt.A teljes beltartalmi értékű szőlőmag és hús szárítás utáni első durva őrlése /törése/ utáni anyagA második finomító őrlés utáni anyagminőség. /Továbbiakban több lépcsőben a felhasználásnak megfelelően lehet finomítani a minőséget egészen liszt finomságúra/Ők akik segítenek a munkában, de tudják miből lesz a jó pálinka! Ők minőségi pálinkát főznek az alapanyagunkból.Árvai Sándor barátom aki a szőlő vessző elültetésétől gondozza a szőlőt saját birtokán és biztosítja a maximális minőségű alapanyagot. A nehéz munka után érdemes megkóstolni finom díjnyertes borait is a messzi földön híres egri Sándor pincében a Szépasszonyvölgyben.Tisztelt érdeklődők! Kezelésre, tanfolyamra, jelentkezzen itt! Írja be e-mail címét és üzenetét! Netán érdekes képe van, akkor írja meg a témát! Ha érdekesnek találjuk a leírtakat, e-mailben jelentkezünk, hogy elküldhesse képeit!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4