U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás





KÉPEK MUNKÁNK KÖZBEN ÉS ÉRDEKESSÉGEK


Itt láthatóak majd azok a képek amiket a működésünk során készítünk, illetve a tanfolyamokon készülnek. Természetesen várjuk az Önök képeit is.


SAJÁT TÖBB ÉVES KÍSÉRLETEINK EREDMÉNYE!

A hölgyek nagy problémájára a mellek, has, comb, popsi bőrének feszességének és selymes bőrének a megóvása, hogy mindíg minnél jobban tetszenek a férfiaknak! Erre ajánljuk a csokoládé egy speciális formáját a csokoládés felfrissülést! A csokoládés kényeztetést! Nem számít a kor, nem számít a testalkat. Akár több kezeléssel együtt is alkalmazható! Próbálja ki egyszer és többet nem kell beszélni róla! Csak kapjon a következő alkalomra lehetőséget! Tanulja meg a speciális relaxációs lehetőségeket a jobb hatás eléréséhez! Tanulja meg és alkalmazza akár otthon saját magának, de várjuk kozmetikusok, masszőrök jelentkezését is!



A csokoládés pakolás csodálatos eredményel büszkélkedik. Ajánljuk mindazoknak akiknek számít hogy a bőrük feszes és puha legyen. Fogyókúrák alkalmával, betegségek alatti és utáni bőrtáplálásra, valamint felüdülésként párosítva többféle masszázsal.
Kozmetikusok, masszőrök és érdeklődők részére tanfolyamot is tartunk.



A mellformálás eredményei szemmel láthatóak képeinken. Ajánljuk nézzék meg a kezelések előtti és utáni képeket! A képek a mell kezelések és a has kezelések előtt és után készültek. A képeken 5 kezelés utáni eredmény látható.



Mellek képe a kezelések megkezdése előtt 5 héttel.



Mellek alakja és formája jól látszik az 5 hetes kezelés után.


Fagyasztott búzafű lé

A fagyasztott alapanyag a KO-FÜ italhoz. Önállóan is kiválóan alkalmazható. Alapanyaga a búzafű leve. A búzafű levét a préselés után azonnal fel kell használni vagy lefagyasztani, ugyanis a fehérje bomlásnak indul és elveszti jótékony hatását.


Bio répalé fagyasztott kocka

A 100%-os préselt bio répa lé. A vegyszermentesen termelt és megtisztított répát a speciális présgéppel kipréseljük és a kinyert lét azonnal fagyasztjuk. A fagyott kocka alapanyagul szolgál a KO-FÜ és más természetes alapanyagokból felépülő italokhoz.


Összetett tartalmú fagyasztott kocka

Összetett fagyasztott kocka. A KO-FÜ ital egyik alapanyaga. Tartalmaz répalét, valamint a frissen préselt búzafű lét. További változataiban kombucha valamint gyógynövények adják az összetételt. Ezek összetétele szigorúan titkos. Azonban bárki számára biztosítunk akinek szüksége van rá. A több összetevőt tartalmazó kockákat javasoljuk 0.5 - 1 deciliter gyümölcslében feloldva fogyasztani.


Teljes csokoládés test kezelés

A kezeléseket teljes testfelületre is ajánljuk az egységes bőr megőrzése érdekében. Így a teljes testkezeléseknél folyamatosan és egységesen biztosítható a bőr egyenletes karbantartása.


Korhatártól függetlenül alkalmazható

A csokoládés és mézes testkezelések korhatártól függetlenül alkalmazhatók. Biztosítják az alkalmazott alapanyagok által a bőr táplálását és a bőr folyamatos regenerálását. Sokkal egészségesebbek és hatásosabbak a csokoládés és mézes kezelések, mint a szintetikus kémiai anyagokat tartalmazó testápolók.


Többféle fájdalom csillapítása, betegség gyógyítás

Egyes belgyógyászati és nőgyógyászati panaszok megszüntetésére, valamint gyógyítására is sikeresnek bizonyult a különböző mézes, csokoládés pakolás, valamint masszázs. Több esetben fájdalomcsillapító, regeneráló és bőr karbantartó.

Természetesen a külső test karbantartásokat hatásosan kiegészíthetjük az egyéb kezelésekkel is, amit egyénre szabottan végezhetünk.

Tekintsék meg a Kombucha, Kombínó, KO-FÜ, Búzafűlé, Bio répalé, Krisztálygomba stb. témákkal foglalkozó írásainkat.
Alkalmazásukra jelenleg is sok referencia és kiváló vizsgálati eredmények vannak.



A lebogyózott /szár nélküli/ szőlőszemekből, közel 30-35 Tonnás nyomással kipréselődik a szőlőlé. Ebből lesz a finom egri bor.



A kipréselés után és az anyag kis pihentetését követően rendelkezésre áll alapanyagunk. Mi kimondottan egy föld területről és egyfajta szőlőt használva készítjük a teljes beltartalmi kiőrlésű anyagokat.



A gyógyító szőlő előkészítése.



Szőlő mag a tartalmi elemek szétválasztása után, szárítás előtt!
Nincs kivonva belőle a szőlőmag olaj!!!



Teljes beltartalmi értékű /Szőlő mag, hús/ szárításra előkészítve.



Teljes beltartalmi szőlőmag-hús a szárítás és őrlésre előkészítés előtt.



A teljes beltartalmi értékű szőlőmag és hús szárítás utáni első durva őrlése /törése/ utáni anyag



A második finomító őrlés utáni anyagminőség. /Továbbiakban több lépcsőben a felhasználásnak megfelelően lehet finomítani a minőséget egészen liszt finomságúra/



Ők akik segítenek a munkában, de tudják miből lesz a jó pálinka! Ők minőségi pálinkát főznek az alapanyagunkból.



Árvai Sándor barátom aki a szőlő vessző elültetésétől gondozza a szőlőt saját birtokán és biztosítja a maximális minőségű alapanyagot. A nehéz munka után érdemes megkóstolni finom díjnyertes borait is a messzi földön híres egri Sándor pincében a Szépasszonyvölgyben.



Tisztelt érdeklődők! Kezelésre, tanfolyamra, jelentkezzen itt! Írja be e-mail címét és üzenetét! Netán érdekes képe van, akkor írja meg a témát! Ha érdekesnek találjuk a leírtakat, e-mailben jelentkezünk, hogy elküldhesse képeit!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot



Parse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4