U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás

A PIRAMISOK EREJE A GYÓGYULÁSÉRT

A piramisok gyógyító hatásának nagy irodalma van. Azt, hogy miért működnek így, még senki sem tudta megállapítani. Ismeretesek azok a kísérletek, amelyet borotvapengékkel végeztek. A piramis fókuszába (a magasság 1/3-a a középpontban) helyezett borotvapenge magától kiélesedik. Az aranymetszés szabályai szerint készült piramisban a víz még mínusz 40 °-on sem fagy meg.
Eddig az volt a probléma, hogy ha valaki ki akarta próbálni ezek hatását, el kellett menni egy olyan helyre, ahol piramist építettek.


PIRAMISLAP KEZELÉS

A piramisenergia a XXI. század csodálatos lehetősége, mely segít az emberibb közérzet, környezet megteremtésében. Jól működik, csak hinni kell benne, mint minden, de minden nemes dologban, amit őseink ránk hagytak. A piramis gyógyászat eredményei eléggé ismertek nyitott (nem szemellenzős) szakmai körökben.Tapasztalatok:
1., A must nem erjed meg lappiramis felett
2., A bor szeszfoka nő, aromája illata javul.
3., Zöldség gyümölcs tárolása kedvezőbb.
4., Nő a víz öntisztító képessége a víz nem algásodik, javasoljuk vízmedencékbe és kerti tavakba.
5., Javul a víz íze, nő a pH értéke, vezetőképessége felületi feszültsége, stb.
6., Szennyvizek szaghatását gyorsan csökkenti, megszünteti, és a szennyvizet tisztítja.

A LAPPIRAMIS nem gyógyszer (bár vannak csodálatos hatásai) "csak" egy gyógyászati segédeszköz. Esettanulmányok alapján - hála orvosok és természetgyógyászok kutató munkájának - az alábbiak láthatók:

- hangulatjavító, idegnyugtató, depressziócsökkentő,
- méregtelenítő hatás, széklet vizelet mennyiségének minőségének és gyakoriságának megváltozása,
- vérnyomás harmonizáló hatás figyelhető meg, csökken az ingadozás mértéke. Magas vérnyomást csökkenti,
- cukoranyagcserét kedvezően befolyásolja,
- általános fájdalomcsillapító hatás, izületi megbetegedéseknél és rosszindulatú daganatos betegségeknél is tapasztalható volt,
- vérkeringést javító hatása alsó végtagi verőérszűkületekben is érzékelhető volt. (Pl.: térd alatti amputációra nem volt szükség egy betegnél.
Egy mérési adat csendes eső vihar utáni víznél: pH = 7,25. - mS/cm = 76.
Ugyanez vihar alatt: pH = 8,82. - mS/cm = 2,23.

Az elsavasodás az emberi szervezetben betegségeket vált ki (acidózis), illetve hozzájárul a betegségek kialakulásához. Máj és vese működését a gyógyszerek jelentős része megterheli, ezért javasolt a máj és vese zóna LAPPIRAMIS-sal történő kiegészítő kezelése gyógyszeres kezelés során. Orvosi tapasztalat (Debrecenből) a májfunkció olyan mértékű javulása (1 hét alatt), ami hagyományos orvoslás szempontjából megmagyarázhatatlan. Itt hármas hatás érvényesült:

- gyógyszeres kezelés,
- energia adás a LAPPIRAMIS segítségével,
- pH növelés (lúgosítás) a LAPPRAMIS segítségével.

Sok ember nem is tartja problémának, betegségnek a hideg lábfejet. Sajnos gyakori, mely a vérkeringési rendszer zavarára utal. Gyakran együtt jár körömgombásodással is. Komolyan kell venni, mert időnként akár súlyos szervi bajok rejtőzhetnek a tünet mögött, melyek szakorvosi kivizsgálást és kezelést igényelnek. A LAPPIRAMIS kezelés javítja a helyi vérkeringést.

LAPPIRAMIS intelligens energiaszőnyeg, mely sugárzásával alkalmazkodik a nap-hold-csillag állások pillanatnyi helyzetéhez, így mindig a legkedvezőbb az emberbarát sugárzás jellege. Új felhasználásként javasoljuk a lép (szerv) LAPPIRAMIS-sal történő kezelését, a LAPPIRAMIS-KORONG-gal. Az ember energia szintjének egyik legmeghatározóbb tényezője az, hogy milyen állapotban van a lépe. Ha a lép gyenge, szinte mindig általános fáradékonyság lép fel. A lép feladata a vér szűrése, tárolása, tisztítása. Fontos szerepe van az immunrendszer működésében, antitesteket termel, amelyek semlegesítik vagy elhárítják a mérgező baktériumokat és egyéb külső betolakodókat. Hozzájárul a vas szervezeten belüli újra hasznosításához; főleg nők esetén fontos! Társszerve a gyomor, valamint a nyirokrendszer legnagyobb méretű szerve. A mellkas bal oldala alatt helyezkedik el közvetlenül a gyomor alatt.


A környezetvédelem hosszú távon az egészséghez hozzájárul, tehát "gyógyít", mintegy megszünteti (csökkenti) a betegségokozó tényezőket. Az esztelen fakivágások, pénzért minden szabad korát éljük. A LAPIRAMIS-sal aktivált víz növeli a növényzet vitalitását, gyorsan látványosan nő a zöldtömeg, nő a "növényfelület". A zöldtömeg növekedése (növelése) (vegyszerek nélkül) a biotermelés egyik kulcskérdésre. A LAPPIRAMIS-VÍZ aurával rendelkezik (sugárzik) a vele öntözött fű környezete kifejezetten kellemes. Gyümölcsfák, fenyők jobban fejlődnek, gyógyulnak LAPPIRAMIS közelében. Zöldtömeg, fatömeg növekedés gazdasági lehetőség is, élni kell, élni kellene vele.

a XII. Természetgyógyászati Kongresszuson (mely sikeres volt) több előadás is foglalkozott a méregtelenítés, valamint az élő szervezet energetikai összefüggéseivel. A méregtelenítés egyik legfontosabb lehetősége - mely nélkül nem is hajtható végre - a tiszta ivóvíz! Az ásványvizek széles választéka elgondolkozásra késztet; egyik felfogás szerint a magas ásványi anyagtartalom az ideális, más vélemény szerint a kis "keménységű", lágy jellegű ásványvizeket tartja jobbnak. A LAPPIRAMIS felett az alacsony ásványi anyag tartalmúak gyorsabban aktivizálódnak, azaz veszik fel a piramisenergiát. Az a tény, hogy az ásványvíz fogyasztás rekordot dönt, a XX. század tudományának és környezetvédelmének szégyene; pestiesen szólva ezt tudta nyújtani, ezt kell szeretni…! Az ásványvíz a tönkretett ivóvizeket jól-rosszul (de csak részben) pótolja.

A víztisztaság az érem egyik oldala, másik a víz által hordozott információ és energiatartama. Bonyolult összefüggésrendszerből kiemelve a víz, mint különleges energia-akkumulátor, egyedülállóan tárolja a bejutatott vagy belekerült információkat. Fontos a "belekerült" információk törlése, módosítása, illetve az élőlénybarát rezgések bevitele az ivó illetve növényeknél a locsolóvízbe. A belekerült információk közé tartozik pl. a rádióadók frekvenciája vagy az erősen domináns hálózati feszültség által keltett 50 Hz-es rezgés is.

Egy magyar találmány, mely a piramiskutatás - piramisológia - hazai népszerűsítését kezdte el, új fordulóponthoz érkezett: sikerült bizonyítani, hogy a LAPPIRAMIS két oldala egymással ellentétes, de egymást kisegítő energiákat sugároz.
A sima oldal jang jellegű, a mintás oldal (a piramisolt) pedig jin jellegű ENERGIA FORRÁS. Ezen felismerés sok eddig "megmagyarázhatatlannak" tűnő hatást tesz érthetővé. Jin a negatív elektromos töltés - az északi mágneses pólus megfelelője, a jang a pozitív elektromos töltés - a déli mágneses pólushoz hasonlítható. A szigorúan ÉSZAK-DÉLI irányban betájolt piramismodellek belsejében végzett gyógyítások (vagy kábellel kihozott "egypont kezelések") valamint a mágneses terápia hasonlatossága egyértelműen (hatásaiban) egy jin terápia jelleget mutat. Ha egy piramismodell tetejére fémgömböt helyezünk el (pl. karácsonyfadísz) egy "kör(tér)" sugárzót (harmonizálót) kapunk, mely jin jellegű kellemes sugárzást ad. Lehet, hogy a régi nagy piramisokon is fémgömb(csúcs) volt(?) - mely így sok-sok km távolságra ható tér-harmonizátorok voltak a manapság megcsodált piramisok (ősi, nagytávolságú - nagy hatósugarú - gyógyítás?)

A jin energiák (LAPPIRAMIS sima oldala…) az idegsejtek belső negatív töltéseire harmonizáló módon hatnak, a külső pozitív töltéseket csökkentik, ezáltal fejti ki fájdalomcsillapító és közérzetjavító hatást. A szervezetben zajló gyógyulási folyamatok eleve nyugalomhoz kötöttek (pihenés, fekvés, stb.), ezért is jó gyógyászati segédeszköz a LAPPIRAMIS.
Nyugalom = jin energia jelenlét kellő mennyiségben. Az immunrendszer működésének alapfeltétele a nyugalmi állapot. A gyógyszerek hatása nyugalmi állapotban többszöröződik, ezért több éve nem, vagy alig ható gyógyszerek a LAPPIRAMIS-sal együtt alkalmazva gyors hatást fejtenek ki.

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket a Lappiramis alkalmazásával kapcsolatban.
Írják meg véleményüket, tapasztalataikat és jelentkezhetnek is alkalmazási tanfolyamra, kezelésre.

Univerzum Egyetem

univerzumegyetem@gmail.com
Írjon nekünk a témával kapcsolatban!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4