U N I V E R Z U M E G Y E T E M
Éljen egészségesen! Gyógyuljon meg! Alkalmazza a természetes anyagokat! Nem csoda, hanem valóság!

Keresés a honlapon

MENÜ

Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás

FÉLTVE ŐRZÖTT TITKUNK,SAJÁT KÍSÉRLETEINK EREDMÉNYE

A KO - FÜ nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Igen intenzíven méregtelenít, 2-3 nappal fogyasztása után erősebb szagú, zavaros és sűrűn előforduló vizeletre számíthatunk. Székletünk hígabb lesz, de nem kell egész napos hasmenéssel számolni.

A sejtekben lerakódott méreganyag bekerül a véráramba és folyamatosan ürül a vizelettel, széklettel, bőrön keresztül. A méregtelenítési tünetek alatt egyeseknek visszataszító lehet a KO-FÜ illata, ennek oka a véráramba került méreganyag. A szervezet folyamatos tisztulásával meg fog szűnni ez az érzés.

Ha az első 2-3 hét erős méregtelenítésén túljutunk, már csak pozitív hatásokat észlelhetünk. Súlyfelesleg folyamatos leadása, normális széklet, életerő, kisebb fáradékonyság, nagyobb munkabírás, betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás lesz a jellemző. A KO-FÜ magas antibiotikus és klorofilltartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

A a felolvasztott lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert magas enzim- és fehérjetartalma miatt az alkotórészek gyorsan elbomlanak. Ezért tartunk tanfolyamokat, hogy mindenki saját otthonában tudja elkészíteni frissen a KO-FÜ italt. Csak frissen és éhgyomorra igyuk, fél óra múlva lehet folyadékot inni, később ehetünk.

A KO-FÜ akkor is hat, ha nem változtatunk étkezési szokásainkon, de segíthetük és gyorsíthatjuk is a méregtelenítés folyamatát, ha az első pár hét alatt lecsökkentjük az állati eredetű táplálékot.
A KO-FÜ külön alkotórészeit mint önálló italt természetesen naponta több alkalommal is fogyaszthatjuk. Kizárólag a zöld színű magas krolofil tartalmú alkotórész a romlandó. Ezt önállóan vagy frissen sajtolva, vagy a fagyasztva beszerzett anyagot felolvasztva fogyasszuk.

A KO-FÜ italt el lehet kezdeni fogyasztani 3x0.5 - 3x1 dl mennyiségben, de nem szükséges pontosan kimérni. Nem gyógyszer. Egészség fenntartásra, méregtelenítésre elég a fent említett mennyiség egy nap. Akkor sincs probléma, ha valaki elkezdi 3x1 deciliterrel, csak gyorsabban beindul a méregtelenítés és aluszékonyabbá válhat egy pár napig. Ezt a mennyiséget betegség esetén ajánljuk kicsit megemelni 4x0.5 - 4x1 dl mennyiségre.

Az alkotórészek külön alkalmazása megtanulható tanfolyamunkon, ahol nem csak az alkalmazás módjairól, hanem a tapasztalatokról is tudunk információkat cserélni.

Kismamák, szoptatós anyukák is nyugodtan fogyaszthatják. Az alkotórészeket hűtőszekrényben és fagyasztóban kell tárolni, azonban, ha megtanulja tanfolyamainkon az alkotórészek előállítását akkor frissen is elkészítheti otthon a saját konyhájában..

A szervezetünk képes gyógyítani, nem a KO-FÜ de olyan állapotba hozza a szervezetünket, hogy igen sok betegség gyógyul meg ezáltal.

Meddig ihatjuk a KO-FÜ italt? Bármeddig. Ha befejeződött a méregtelenítés folyamata, a sejtek ezután tudnak újulni, regenerálódni.

A KO-FÜ bio anyagokból készül amit bárki beszerezhet. Kis kreativitás a konyhában, némi kiegészítő eszköz és már mindenki saját magának készítheti a KO-FÜ italt. Mivel az alkotórészek külön külön is alkalmazhatók, így mindenki eldöntheti melyik variáció és összeállítás számára a legmegfelelőbb. Leghatékonyabb koncentráltan együtt alkalmazni.

Minden kérdésre szívesen állunk rendelkezésre és minden levelet megválaszolunk. Címünkön a tanfolyamokra is lehet jelentkezni.

univerzumegyetem@gmail.com


FIGYELEM!

Tisztelt olvasók és érdeklődők!
A nagy érdeklődésre való tekintettel és a bennünket szinte elöntött e-mailokra tekintettel szeretnénk egy KO-Fü és természetesen hozzá kapcsolódó egyéb dolgokból összeállított tanfolyamsorozatot elindítani. Érdeklődés alapján bárhol az országban. Kérjük, hogy a téma iránt érdeklődők írjanak egy e-mailt és írják meg van e valami betegségük, panaszuk és a környezetükben hány érdeklődő lenne a tanfolyamra. Elképzeléseink alapján a tanfolyam egy napos lesz és egy díszes oklevél átadásával zárul a résztvevőknek. Az Univerzum Egyetem várja az érdeklődők jelentkezését lakóhelytől, kortól, nemtől függetlenül!


HAMAROSAN ÖNÖK IS LÁTHATJÁK!

Kedves olvasóink rövidesen láthatják itt az oldalon is a KO-FÜ gyártási technológiáját. Így már nem csak leírva, de színes képekkel illusztrálva is megnézhetik hogy készül.
Várjuk továbbra is azon érdeklődők jelentkezését akik ki szeretnék próbálni a KO-FÜ italt és vállalják, hogy megírják a véleményüket.Érdeklődik? Írjon levelet! Akár MOST!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotParse error: syntax error, unexpected 'if' (T_IF) in /var/www/customers/vh-100002/web/home/shp/www.shp.hu/hpc/hozzaszolas_9g.php on line 4